Verjaardag

Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag


Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een onvergetelijke dag van. Proost op je gezondheid en van harte gefeliciteerd. Ik wens je een hele fijne verjaardag. Van harte gefeliciteerd! Vandaag is iedereen blij, want er is er één jarig en dat ben jij! Gefeliciteerd! Proost op jouw gezondheid! Van harte en een hele gezellige verjaardag! happy birthday → proficiat; fijne verjaardag; gelukkige verjaardag; gefeliciteerd; gefeliciteerd met je verjaardag; interjection. expressing approbation. congratulations → van harte; proficiat; gefeliciteerd


Congratulations on your birthday. Allereerst, gefeliciteerd met je verjaardag. First of all, happy birthday. Ginger ook hier gefeliciteerd met je verjaardag! says happy birthday here, too: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in goede gezondheid. Congratulations on your birthday and many years in good health. Gefeliciteerd! Verjaardagswensen: Happy birthday, gefeliciteerd voor man, vrouw of je kind. Ik geef je een kaartje voor een fonkelende dag. En dat je maar veel liefde en geluk ontvangen mag! Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik heb geen taart voor je gekocht.


Related Posts of Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag :


Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Pronomen Gymnastik L 252 gner van harte gefeliciteerd met uw verjaardag

Gefeliciteerd met uw verjaardag Tante Celia Poster Ester Keep Calm

Gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel Poskaart

Van Harte Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag

Gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel Poskaart


38+ Images of Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Gefeliciteerd met uw verjaardag, geachte collega, en ik wens u alvast een fijne avond als u de kans hebt deze met vrienden door te brengen. Happy birthday, Mr Dhaene, and I hope you enjoy the evening celebrating with your friends. Gefeliciteerd met uw verjaardag, Mr Eddie.


Gefeliciteerd met uw verjaardag, geachte collega, en ik wens u alvast een fijne avond als u de kans hebt deze met vrienden door te brengen. Happy birthday, Mr Dhaene, and I hope you enjoy the evening celebrating with your friends. Europarl8. - Mijnheer de Voorzitter, waarde collega's, commissaris Vitorino - gefeliciteerd met uw verjaardag.


Vertaling van "gefeliciteerd met je verjaardag" naar Engels. happy birthday is de vertaling van "gefeliciteerd met je verjaardag" in Engels. Voorbeeld vertaalde zin: 'Gefeliciteerd met je verjaardag,' zei hij, en het klonk als het intiemste en suggestiefste zinnetje in de wereld. ↔ "Happy birthday," he said, making it sound like the.


Op de kaart moet staan: Gefeliciteerd met je verjaardag. Okay, now listen, I need the card to read, Happy birthday. Zeg bijvoorbeeld Gefeliciteerd met je verjaardag. For example, say Happy Birthday. Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn liefje, soulmate, beste vriend, partner in crime. Happy birthday my love, soulmate, best friend, partner in.


Mona wilde je feliciteren met je verjaardag. Mona. wanted me to tell you happy birthday. Piepertje, namens de jongens wil ik je feliciteren met je verjaardag. Spud, the boys and I just to congratulate you. birthday. We zijn vandaag samengekomen om jou, beste Klaus. te feliciteren met je verjaardag. We have gathered here today, dear Klaus.


Wel gefeliciteerd Skippy, Wel gefeliciteerd. Happy birthday, dear Skippy Happy birthday To you. Trouwens, gefeliciteerd met jou en Humphrey. By the way. Congrats on you and Humphrey. Als je mij zoekt, gefeliciteerd. Well, if it's me, congratulations. Nog van harte gefeliciteerd met uw triple-double.


Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag. U bent een fijne collega en maakt de sfeer op de werkvloer voor iedereen elke dag een stuk prettiger. Ik hoop dat u een prachtig jaar tegemoet gaat met mooie kansen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hartelijke groet, [vul eigen naam in] Persoonlijk familielid:


Gefeliciteerd met je verjaardag teksten: Lieve [vul naam in] Van harte gefeliciteerd met je [vul leeftijd in] verjaardag. Wat gaat de tijd toch snel. Er is weer een jaar voorbij. Een jaar waar je veel persoonlijke doelen hebt weten te realiseren, wat vind ik dat toch knap van jou. Je bent een echte doorzetter, een topper.


Lieve [NAAM], Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!. We wensen u veel vreugde, gezondheid en liefde voor uw 80e levensjaar. K3: Dit is jouw verjaardag. Ik zet cake en bubbels voor je klaar Draag een cadeaustrik in m'n haar Spring uit een taart voor jou! - K3 - Dit is jouw verjaardag. Gefeliciteerd beste vriend/vriendin.


Bekijk meer ideeën over gefeliciteerd, verjaardag, verjaardagswensen. Pinterest. Winkelen. Verkennen. Gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om door resultaten van automatisch aanvullen te navigeren en druk op Enter om een resultaat te selecteren. Gebruikers van een touchscreenapparaat kunnen verkennen met aanraking of swipe-gebaren.


Als dit namelijk een over het algemeen grappig persoon is, dan kun je hem of haar een grappig kaartje sturen met een ludieke tekst erop. "Gefeliciteerd. Weer een jaar verder! Haha! Nog veel te gaan!". Maar het kan ook iets serieus zijn. "Ik waardeer je zeer. Gefeliciteerd met je prachtige verjaardag". De mogelijkheden zijn eindeloos wat.


Gefeliciteerd! Van harte gefeliciteerd! Ken je iemand die iets te vieren heeft? Feliciteer dan met een leuk felicitatiekaartje en een feliciatiecadeau!Je kan bijvoorbeeld denken aan iemand zijn verjaardag, maar ook aan een behaalde mijlpaal.Bijvoorbeeld als je neefje zijn zwemdiploma heeft gehaald, je kleindochter geslaagd is voor haar examen of als je beste vriendin een splinternieuwe baan heeft.


op je verjaardag en alle. andere dagen van het jaar! Gefeliciteerd met je verjaardag.. Wij wensen je. een super leuke verjaardag toe. met veel verjaardagstaart. en verjaardagscadeautjes. Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren. Leeftijd is als wijn, hoe ouder hoe beter.


Liefs. Van harte gefeliciteerd met je birthday. Hoera hoera, er is er één jarig en dat ben jij! Ik gun je al het geluk van de wereld en ik wens je een fantastisch jaar toe. Een jaar dat al jouw dromen mogen uitkomen en dat jij al het geluk van de wereld zult vinden. Ik wens jou een fantastische dag toe vol gelach, goed eten en plezier.


Je bent 35 met 15 jaar ervaring ;-) Gefeliciteerd! Ik ben je verjaardag niet vergeten, ik was alleen vergeten welke datum het was. Oké, je bent ouder dan gisteren, maar ook jonger dan morgen. De beste wens die ik je kan geven, is een lang en gelukkig leven. Verjaardagswensen voor kinderen. Lief feestbeestje, gefeliciteerd met je 7e verjaardag.


Wat zijn de felicitaties voor een verjaardag? Voorbeeld felicitaties voor een verjaardag. Wij hebben daarom een aantal felicitaties voor een verjaardagskaart voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij inspiratie op doen voor jouw persoonlijke verjaardagstekst. Zakelijk (collega's/je baas} Beste, Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag.


Gefeliciteerd met je verjaardag, broer. Tillykke med fødselsdagen, bror. ' Gefeliciteerd met je verjaardag, kanjer.'. " Tillykke med fødselsdagen, mester.". ' Gefeliciteerd met je verjaardag ,' zegt hij als ze eindelijk uit elkaar gaan. „ Tillykke med fødselsdagen ," siger han, da de endelig slipper hinanden igen.


Felicitatie wensen verjaardag. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Er is weer een levensjaar voorbij gegaan, wat gaat dat snel zeg. Ik ben heel dankbaar dat ik al zo veel jaar deel mag uitmaken van jouw leven en we elk jaar weer nieuwe mooie herinneringen maken. Ook het aankomend jaar gaan wij er weer samen voor.Gallery of Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag :

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Gefeliciteerd met uw verjaardag minikaart 65507523

gefeliciteerd met uw verjaardag Teksten amp gedichten voor een

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Pin op Felicitatiekaarten vrouwen

gefeliciteerd met je promotie Gefeliciteerd Verjaardag kaarten

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag Tegeltjes com

Afbeelding van Verjaardag amp jubileum door Tlm Gefeliciteerd Dochter

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag arbpmembers org Gefeliciteerd

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Pin on Humor

Bloemen Aquarel Gefeliciteerd Met Je Verjaardag

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Gefeliciteerd Met U Of Uw Verjaardag Verjaardag 80 Jaar Vieren

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

49 Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag Papa

Afbeeldingsresultaat voor proficiat met jullie huwelijksverjaardag

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Of Jouw Verjaardag

Van Harte Gefeliciteerd Met U Of Uw Verjaardag

49 Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag Papa

Afbeeldingsresultaat voor proficiat met jullie huwelijksverjaardag

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Of Jouw Verjaardag

Van Harte Gefeliciteerd Met U Of Uw Verjaardag

Gefeliciteerd met je verjaardag YouTube

Gefeliciteerd met uw verjaardag Male cards Husband birthday card

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Gefeliciteerd feest jarig verjaardag Verjaardag kaarten Kaarten

Van Harte Gefeliciteerd Met U Of Uw Verjaardag

Gefeliciteerd met je verjaardag YouTube

Gefeliciteerd met uw verjaardag Verjaardagswensen Verjaardagskaarten

Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag Tante

Gefeliciteerd Met Verjaardag Van Jullie Zoon Gefeliciteerd Amrish

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag afbeeldingen Achtergronden

Gefeliciteerd Lieve Tante Janknegtfineart

Gefeliciteerd Met Uw 80e Verjaardag

jakosawi e cards gefeliciteerd verjaardag 1501

6de leerjaar olv Gelukkige verjaardag

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Gefeliciteerd met uw verjaardag by

lieve oma gefeliciteerd met uw verjaardag Verjaardagsfoto s

Pin op Verjaardag Diverse Mappen

Verjaardagskaart bloemen met mooie teksten

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Hartelijk Gefeliciteerd met uw verjaardag Pak Danny YouTube

Grappige Gefeliciteerd Met Je Verjaardag

Gefeliciteerd met je verjaardag

Oeps Te laat Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag

Gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel Poskaart

Pin op Verjaardag Diverse Mappen

Verjaardagskaart bloemen met mooie teksten

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Hartelijk Gefeliciteerd met uw verjaardag Pak Danny YouTube

Grappige Gefeliciteerd Met Je Verjaardag

Gefeliciteerd met je verjaardag

Oeps Te laat Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag

gelukwensen verjaardag bestel online uw wenskaarten

Gefeliciteerd met je verjaardag ALLE LOSSE KAARTEN SAAM cards

gefeliciteerd met je verjaardag YouTube

Lieve schoon pa Gefeliciteerd met uw verjaardag Liefs Bianca Keep

Hartelijk gefeliciteerd met uw verjaardag Wenskaarten Groothandel

Lieve Oma Gefeliciteerd Met Je Verjaardag

Hartelijk Gefeliciteerd Met De Verjaardag Van Je Dochter

Van harte gefeliciteerd met Uw verjaardag van alle site bezoekers

Leuke felicitatiewens versturen felicitatie wensen bestellen

Gefeliciteerd met je verjaardag Overzicht met felicitatie teksten

E cards op GoCards nl Gratis e cards versturen

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag

Hartelijk Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Youtube

verjaarsdagwense veelsgeluk verjaarsdag Best Birthday Wishes Quotes

gefeliciteerd met je verjaardag Randstad

Belevenissen van het zesde leerjaar juni 2016

Gelukkige verjaardag YouTube

Verjaarsdag Verjaardagwense Birthday qoutes Happy birthday cards

Verjaardagskaart met een poes wenskaarten poezen

Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag En nog vele mooie jaren

Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag - The pictures related to be able to Gefeliciteerd Met Uw Verjaardag in the following paragraphs, hopefully they will can be useful and will increase your knowledge. Appreciate you for making the effort to be able to visit our website and even read our articles. Cya ~.

RSS Feed | Sitemaps
Copyright © 2023