Verjaardag

Bijbeltekst Verjaardag


We zetten 9 bijbelteksten op een rijtje: voor op een verjaardagskaart of gewoon ter inspiratie. Mijn plan met jullie staat vast - spreekt de HEER. Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk: ik zal je een hoopvolle toekomst geven. Door mij, Wijsheid, vermeerderen de dagen van je leven, je levensjaren nemen door mij toe. Reden voor ons om dit overzicht met Bijbelteksten verjaardag en gezegende verjaardagswensen te maken. De HEERE is mijn kracht en lied, Hij is mij tot heil geweest. Dit is mijn God, Hem verheerlijk ik; de God van mijn vader, Hem roem ik. De HEERE zegene u en behoede u! De HEERE zegene u en behoede u! De HEERE doe Zijn aangezicht over u lichten.


Dan ben je hier op de goede plek! Een Bijbeltekst op een verjaardagskaart of als cadeau is een mooie manier om de jarige een fijne verjaardag te wensen. Ons overzicht Bijbelteksten voor verjaardag bied hulp. "Proef en zie dat de HEERE goed is, welzalig de man die tot Hem de toevlucht neemt." Psalm 34:9. Je kunt er ook voor kiezen om ieder jaar vanaf je verjaardag een specifieke Bijbeltekst een jaar lang met je mee te laten gaan. Dat kan de psalm zijn met hetzelfde hoofdstuknummer als je leeftijd, of een van de teksten uit deze blog, of een tekst die je bijzonder aanspreekt of waar je een uitdaging in ziet. Lees die tekst een jaar lang.


Related Posts of Bijbeltekst Verjaardag :


Pin op BRUNET

Bemoedigende Bijbelteksten Verjaardag Janknegtfineart

Tip Bijbelteksten voor verjaardag Bijbels Opvoeden nl

Verjaardag Bijbeltekst Janknegtfineart

Bonisa 187 Bijbeltekst 2

Verzoekkaart Verjaardag Belijdenis etc Teksten Christelijk Bijbel


31+ Images of Bijbeltekst Verjaardag

Bonisa 187 Bijbeltekst 7

Tien Bijbelteksten die je bemoedigen op je verjaardag! Want wij zijn Gods handwerk, geschapen in Christus Jezus om goede werken te doen, die God van tevoren voor ons heeft voorbereid om te doen. 2. Jeremia 29:11. 11 Want ik ken de plannen die ik voor je heb,' verklaart de HEER, 'van plan om je voorspoedig te maken en je geen kwaad te doen.


Vaders Verjaardag Spirituele Kronen Waardigheid Kronen Haar Verouderen Wijsheid Gezegdes Respect Voor Oude Mensen Bejaard. Pensioen Midlife Crisis Haren Wit Haar Kronen, Figuurlijk Gebruik Bereiken Van Hoge Leeftijd Grijs Glorie Van Leeftijd Houdingen Van Ouderdom Lang Leven.


Je kunt er ook voor kiezen om ieder jaar vanaf je verjaardag een specifieke Bijbeltekst een jaar lang met je mee te laten gaan. Dat kan de psalm zijn met hetzelfde hoofdstuknummer als je leeftijd, of een van de teksten uit deze blog, of een tekst die je bijzonder aanspreekt of waar je een uitdaging in ziet. Lees die tekst een jaar lang.


5. En God noemde het licht dag en de duisternis noemde Hij nacht. Toen was het avond geweest en het was morgen geweest: de eerste dag. Bijbeltekst. Genesis 1:6. 6. En God zei: Laat er een gewelf zijn in het midden van het water, en laat dat scheiding maken tussen water en water! Bijbeltekst. Genesis 1:7.


Numberi 9:2. Vers Begrippen. Dat de kinderen Israels het pascha houden zouden, op zijn gezetten tijd. Exodus 34:18. Vers Begrippen. Het feest der ongezuurde broden zult gij houden; zeven dagen zult gij ongezuurde broden eten, gelijk Ik u geboden heb, ter gezetter tijd der maand Abib; want in de maand Abib zijt gij uit Egypte uitgegaan.


Tekst van vandaag. 13 Heb alleen ontzag voor de HEER, uw God, dien Hem en zweer alleen bij zijn naam. 14 Laat u niet in met de goden van de omringende volken; 15 de HEER zou in woede tegen u ontsteken en u van de aardbodem wegvagen. Want de HEER, uw God, die in uw midden is, duldt geen ontrouw. 16 Stel Hem niet op de proef, zoals u bij Massa.


Bijbeltekst bij verjaardag - vier mogelijke teksten met een Bijbelstudie - Je kind een Bijbeltekst meegeven op zijn of haar verjaardag kan een mogelijkheid zijn om meer verdieping te geven aan het vieren van verjaardagen. (Voor meer informatie hierover: zie het achtergrondartikel Verjaardag vieren op www.bijbelsopvoeden.nl)


De Heer is blij met je en geeft je geluk. Ik wens je een geweldige verjaardag! Moet de vreugde van de Heer je drijven. Ik wens je een geweldige verjaardag! God's liefde is bij jou op deze speciale dag. Gefeliciteerd!„. Je zult alles krijgen wat je nodig hebt, want de Heer is je herder. Ik wens je een fijne verjaardag!


Tip Bijbelteksten voor verjaardag. Sommige ouders willen hun jarig kind graag een Bijbeltekst voor het nieuwe levensjaar meegeven. Hier vind je vier Bijbelteksten die daar geschikt voor zijn. Het is belangrijk deze tekst ook uit te leggen, zodat het kind de boodschap van de tekst begrijpt.


DANKZEGGENDE VERJAARDAG GEBEDEN. 1). Vader, ik dank u dat u vandaag een nieuw jaar aan mijn leeftijd hebt toegevoegd 2). Je bent inderdaad een grote God, dank je vader voor je eindeloze genade en genade met mij 3). Dank u, Heer, voor uw onverdiende gunst die u over mijn leven hebt gedoucht. 4). Oh God, je bent inderdaad mijn vader en mijn koning, ik zal je voor altijd dienen in Jezus naam 5).


Een van de bekendste bijbelteksten over het huwelijk is Genesis 2:24, waarin staat dat een man en een vrouw samen moeten zijn om één lichaam te vormen. Deze tekst benadrukt het belang van het samenvoegen van twee levens tot één geheel in het huwelijk. Andere bijbelteksten, zoals Efeziërs 5:22-33 en 1 Korintiërs 7:1-16, geven aan hoe het.


Bijbeltekst verjaardag: De Bijbel is een geweldige bron van inspiratie voor vele gelegenheden, waaronder verjaardagen. Als je graag een Bijbeltekst ter overdenking wilt schenken aan iemand die jarig is, vind je hier enkele tips en suggesties om jou te helpen bij je keuze. Bijbelteksten voor verjaardagen. 1.


Een christelijke e-card is een kaart met een bijbeltekst en mooie foto. en zeide tot hen: Vrede zij ulieden! der ziele, die Hem zoekt. O HEERE! Uw goedertierenheid is tot in de hemelen; Uw waarheid tot de bovenste wolken toe. looft Hem, prijst Zijn Naam. want Gij zijt mijn Steenrots en mijn Burg.


Gezegend is de man die op de HEERE vertrouwt, wiens vertrouwen de HEERE is. Bijbeltekst. Maleachi 4:6. Vaderdag. 6. Hij zal het hart van de vaders tot de kinderen terugbrengen, en het hart van de kinderen tot hun vaders, opdat Ik niet zal komen en de aarde met de ban zal slaan. Bijbeltekst. 1 Thessalonicenzen 2:11.


Ik zou dan zelf zeggen of het nu een oudere of jongere betreft: "gefeliciteerd en voor het nieuwe levensjaar toegewenst de zegen en gunst des HEEREN." Tenslotte psalm 90:8 in de berijming: "Uw gunst sterkt meer dan d' uitgezochtste spijzen; Laat, met het licht, haar licht voor ons verrijzen; Zo zal ons hart op liefelijke wijzen.


In de Bijbel worden voorzover ik weet maar twee verjaardagen vermeld. Namelijk die van de Farao in Egypte (Genesis 40). En die van koning Herodes (Mattheüs 14 en Markus 6). Beiden zijn heiden. En op hun verjaardagen worden twee mensen gedood, namelijk de bakker en Johannes de Doper. Een feest in een heidense setting dus. Bepaald niet christelijk.


Een van de bekendste bijbelteksten over geboorte is Jesaja 9:6, waarin staat "Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij rust op zijn schouder. En men zal hem noemen: Wonderbare Raadsman, God, Held, Eeuwig Vader, Vredevorst." Deze tekst verwijst naar de geboorte van Jezus en hoe Hij ons verlossing en hoop biedt.


Bijbelteksten kunnen een rol spelen bij het uitdrukken van de liefde en toewijding die het stel voor elkaar voelt en het geven van richting voor hun toekomst samen. Een van de meest geschikte Bijbelteksten voor verloving is 1 Korintiërs 13:4-8, die luidt: "De liefde is geduldig, vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon.Gallery of Bijbeltekst Verjaardag :

Gefeliciteerd m t Wenskaarten Statenvertalingtekst Baaij Light Card

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Bemoedigende Bijbelteksten Verjaardag Janknegtfineart

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

VanRenee Handletteren bijbeltekst Christelijk handletteren

Christelijke Verjaardagskaart Psalm 23 6 Van Harte Verjaardag

cobypoelman blogspot com Verjaardagsgedicht

Kaart bijbeltekst 1 Religie kaarten Kaartje2go Christelijke

Christelijke kaart bijbeltekst Kaartje2go

Bijbelteksten Beterschap Wensen DagelijkseBroodkruimels Beterschap

Christelijke kaart bladeren bijbeltekst naar keuze met afbeeldingen

Christelijke kaarten Mooie christelijke kaarten Kaartje2go

Afbeeldingsresultaat voor gedichten verjaardag man Verjaardag

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Kaarten verjaardag vrouw classics v Hallmark Verjaardagswensen

177 Bijbelteksten over Jezus NBV21 amp BGT DailyVerses net

26 Bijbelteksten over Lijden BGT amp NBV21 DailyVerses net

verjaardagskaarten met teksten Verjaardagskaarten

Felicitatiekaart met bijbeltekst en balonnen

Afbeeldingsresultaat voor handlettering bijbeltekst Handlettering

Kaarten verjaardag vrouw classics v Hallmark Verjaardagswensen

177 Bijbelteksten over Jezus NBV21 amp BGT DailyVerses net

26 Bijbelteksten over Lijden BGT amp NBV21 DailyVerses net

verjaardagskaarten met teksten Verjaardagskaarten

Felicitatiekaart met bijbeltekst en balonnen

Afbeeldingsresultaat voor handlettering bijbeltekst Handlettering

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Gefeliciteerd Met Je Verjaardag Bijbeltekst Marmion Lizotte

Bijbeltekst ik ben het licht Religie kaarten Kaartje2go

Pin van Nadine De Cleene op Gemis Fijne verjaardag in de hemel

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Iris en Daniel Verjaardag Iris

Pin op Citaten en gezegden

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Gefeliciteerd met je verjaardag wenskaart Bijbeltekst SV 65502271

Pin op Jarig

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

11 Christelijke Felicitatie Verjaardag Man

Bonisa 187 Bijbeltekst 13

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Pin op Verjaardag gedichten

Christelijke Verjaardag e cards met bijbeltekst C Cards nl

9 bijbelteksten bij verjaardagen EO

Christelijke Verjaardagskaart Psalm 23 6 Van Harte Christelijk

Pin van Marianne Soesan op mooie woorden Droevige citaten Kaarten

Pin op Jarig

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

11 Christelijke Felicitatie Verjaardag Man

Bonisa 187 Bijbeltekst 13

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

Pin op Verjaardag gedichten

Christelijke Verjaardag e cards met bijbeltekst C Cards nl

9 bijbelteksten bij verjaardagen EO

Christelijke Verjaardagskaart Psalm 23 6 Van Harte Christelijk

Pin van Marianne Soesan op mooie woorden Droevige citaten Kaarten

Bijbeltekst Verjaardag Bijbelteksten Moederdag

StartPage Web Search Blessed Lord Faith in god

Pin on afrikaans

187 CHRISTELIJKE KAARTEN die echt bemoedigen

Voorbeelden Canvas met Bijbeltekst C Cards

Bijbelse Verjaardagswens Janknegtfineart

VanRenee Handletteren bijbeltekst Christelijk handletteren

Gefeliciteerd met je verjaardag wenskaart Bijbeltekst SV 65502263

Felicitatiekaart met bijbeltekst en balonnen

Christelijke Kaart Fijne Verjaardag Gods Zegen Sef 3 17 Blauw

16e Verjaardag Dochter Verjaardag 80 Jaar Vieren

Pin van Ilse Samson op Mooie teksten Verjaardag gedichten Verjaardag

16e Verjaardag Dochter Verjaardag 80 Jaar Vieren

Afbeeldingsresultaat voor christelijk gedicht voor verjaardag

Pin by Judith Vermeulen on Quotes verjaarsdag wense T shirts for

Geluk met jou Verjaarsdag Birthday wishes Christian greetings Birthday

Pin on Quotes

Bijbeltekst Verjaardag - The pictures related to be able to Bijbeltekst Verjaardag in the following paragraphs, hopefully they will can be useful and will increase your knowledge. Appreciate you for making the effort to be able to visit our website and even read our articles. Cya ~.

RSS Feed | Sitemaps
Copyright © 2023